PRISNI 7 SEKONDA

Tolo Tolo

Një biznesmen Italian Keko Zalone, e gjen veten në Afrikë pasi biznesi i tij falemintoi.  Ai bën një udhëtimin të gjatë dhe përballet me kushtet e vështira të emigrantëve…

Koha: 90 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *