PRISNI 7 SEKONDA

Tom and Jerry: Spy Quest

Tomi dhe Xherri po kalonin nje dite te bukur ne plazh derisa erdhen Xhoni Kuest, Hadxhiu dhe Banditi. Ata duhet te ndohmojne qe te ndalojne nje ushtri me mace te keqija qe duan te vjedhin shpikjen me te re te Dr.Kuestit.

Koha: 72 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *