Tom and Jerry: Willy Wonka and the Chocolate Factory (2017)

Përralla klasike e Roald Dahl merr një kthesë moderne kur Tomi dhe Xherri hyjnë në botën e mahnitshme të Fabrikës së Çokollatës Uilli Uonka.

Koha: 79 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *