Tomb Raider (2018)

Lara Croft, vajza e ashpër dhe e pavarur e një aventurieri të humbur duhet të testojë veten përtej limiteve të saj kur e gjen veten në ishullin ku është zhdukur i ati.

Koha: 119 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *