PRISNI 7 SEKONDA

Tommaso

Historia e një artisti Amerikan i cili nis një jetë të re në Romë/Itali bashkë me gruan e tij më të re në moshë dhe vajzen e tij 3 vjeçare. Ai do hasë disa probleme nga e kaluara e tij.

Koha: 115 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *