Torrente 4: Lethal crisis (2011)

Oficer Torrente, një ish polic egoist dhe i patakt Spanjoll, e gjen veten në burg. A mund ti shpëtoj ai ironisë së fatit e cila e vendos në një pozicion ku ai ka vendosur shumë të tjerë, të jetë njëkohësisht fajtor dhe i pafajshëm?

Koha: 93 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *