Torrente 5 (2014)

Polici Torrente del nga burgu në vitin 2018 dhe gjen një Spanjë ndryshe nga ajo që njihte. Prandaj vendos t’i futet një operacioni krimi për të vjedhur një kazino bashkë me skuadrën e tij të çuditshme.

Koha: 105 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *