Trading Paint (2019)

Shoferi veteran i garave, Sam Munroe dhe i biri, edhe ky shofer nga një qytet i vogël, kapërcejnë konflikte familjare dhe profesionale, duke balancuar konkurrencën, egon, pakënaqësinë mosmarrëveshjet e garës, për t’u bërë edhe më të fortë.

Koha: 87 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *