Trauma Center (2019)

Vetem dhe e bllokuar ne nje spital, nje femer e plagosur duhet te arratiset nga dy vrases pasi ajo ka nje prove qe mund ti implikoje ata ne nje vrasje makaber. Fatmirsisht, nje polic veteran ka per detyre qe ta mbroje ate, teksa nata behet me e rrezikshme.

Koha: 87 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *