Trespass Against Us (2016)

Prej tre gjeneratash familja Cutler jeton nga mashtrimet për fushat e Britanisë së Madhe, duke luajtur me të pasurit e lokalitetit dhe autoritet. Mirëpo Chad-i përfundon t’i japë fund principeve të babait dhe mirëqenies së ardhshme të të birit, ndërkohë që të gjitha autoritetet e gjurmojnë.

Koha: 99 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *