PRISNI 7 SEKONDA

Trial by Fire

Historia tragjike dhe e diskutueshme e Kameron Tod Uillinghamit, i cili u ekzekutua nga shteti i Teksasit për vrasjen e tre fëmijëve të tij pasi provat shkencore dhe dëshmitë e manipuluara të ekspertëve shtypën pafajësinë e tij.

Koha: 127 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *