Triple Frontier (2019)

5 ish-ushtarë të forcave speciale planifikojnë t’i grabitin shefit të një bande kokaine të gjitha paratë që ky i fundit i ruante në shtëpinë e tij në xhunglën e Amazonës. Mes kufijve të trefishtë – Peru, Brazil dhe Kolumbi, 5 shokët hasin pengesa dhe sfida të vështira.

Koha: 125 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *