TRON: Legacy (2010)

Djali i krijuesit të një bote virtuale shkon të takojë babanë e tij dhe përfundon brënda botës që i ati kishte krijuar.

Koha: 125 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *