Tropic Thunder (2008)

Komedia amerikane e quajtur Tropic Thunder që mund të shihni me titra shqip, tregon se si në një xhungël të vërtetë xhirohet një film luftë me aktorë shumë të famshëm, ku në mesin e tyre është: një hero ushtarak, një mjeshtër i humorit dhe një djalë reper me ngjyrë. Por, kur producentët e kuptojnë se paratë në dispozicion për filmin kanë mbaruar, xhirimet përfundojnë pa u thënë protagonistëve, të cilët planifikojnë të shkojnë me armë të rreme kundër kriminelëve të vërtetë dhe…

Koha: 107 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *