True History of the Kelly Gang (2019)

Bazuar në romanin e Peter Carey. Historia e australianit Ned Kelly dhe bandës së tij ndërsa ata ikin nga autoritetet gjatë vitit 1870.

Koha: 124 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *