Turbo (2013)

Së bashku me skuadrën e tij të zgjuar të kërmijëve dhe shokët e tij të rinj njerëzorë, Turbo, një kërmill që nuk ta mbush syrin, merr përsipër një sfidë gjigante për t’i bërë ëndrrat e tyre realitet.

Koha: 96 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *