Two Hearts As One

Një vështrim brenda historisë së dy sapo-martuarve që ndahen nga njëri-tjetri dhe kalojnë gjysmëshekullin tjetër të jetës së tyre duke u përpjekur të ribashkohen.

Zhanri: DramëHistori

Drejtori:

Shteti:

Koha: 126 min

Realizimi:

IMDb: 7.8

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *