Two Is a Family (2016)

Samueli është një tip festash që punon në bregdetin e Marsejës. Një mëngjes, një grua i paraqitet duke pretenduar se fëmija që ajo mban në krahë është i tiji. Ajo largohet në një taksi duke i lënë fëmijën në krahë. Ai duke u përpjekur ta kapë shkon në Londër ku gjen punë dhe e rrit Glorian i vetëm.

Koha: 118 min