PRISNI 7 SEKONDA

Two Rabbits

Në Sao Paulo, skema e Julias, një prokurore e korruptuar dhe shokut të saj Henrikes, avokati i gangsterit Maikon është zbuluar dhe u është dërguar Punëve të Brendshme.Maikon është përgjegjës për rrëmbime, vrasje dhe shansi i tij i vetëm është mbështetja e Jaderit, deputetit të fuqishme dhe te korruptuar, i cili kërkon 2 milion dollarë-për ta ndihmuar atë. Ndërkohë Edgar, i cili vrau një nënë dhe djalin e saj dy vjet më parë në një aksident me makinë, fton hajdutin Velinha për të vjedhur 2 milionët. Si ndërthuren jetët e tyre?…

Koha: 101 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *