Uncut Gems (2019)

Një argjendar karizmatik nga Nju Jorku është gjithmonë në lëvizje për të bërë para. Ati i bie në dorë një diamant që mund ti ndryshojë jetën. Hauard duhet të mbajë të balancuar punën, familjen dhe kundërshtarët e tij ndërkohë që ështe në ndjekje te mundësisë së artë.

Koha: 135 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *