Undercover vs. Undercover (2019)

Polici i maskuar Vu bashkohet me aleatë të pazakontë që të luftojë një tregtar të madh droge dhe të ndërpresë kontrabandën.

Koha: N/A

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *