Underworld (2003)

Selena, një luftëtare e bukur, gjendet në luftën mes vapirëve dhe njerëzve ujqër. Edhe pse ajo rreshtohet me vampirët, ajo bie në dashuri me Majkëllin, një njeri i cili kërkohet nga njerëzit ujqër për arsye të panjohura…

Koha: 121 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *