Undine

Undine punon si historiane dhe ligjëron mbi zhvillimin urban të Berlinit. Por kur burri që dashuron e tradhëton ajo vepron sipas mitit të lashtë. Undine duhet të vrasë njeriun që e tradhtoi dhe të kthehet tek uji…

Zhanri: DramëFantaziRomancë

Drejtori:

Shteti: ,

Koha: 91 min

Realizimi:

IMDb: 6.4

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *