PRISNI 7 SEKONDA

Unforgiven

Ish krimineli Uillim Muni, vendos të merret me një punë të fundit i ndihmuar nga partneri i tij i vjetër dhe një djalë i ri.

Koha: 130 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *