Universal Soldier (1992)

Ushtari Luk Deveroks dhe rreshteri i tij i keq Andrju Skot, mbetën të vrarë në Vietnam. Ushtria i përdor trupat e tyre për një projekt sekret duke ringjallur ushtarët e vdekur në sajborgë të bindshëm. Por kujtimet e tyre u kthehen…

Koha: 102 min