Unknown (2011)

Një burre zgjohet nga koma, vetëm për të zbuluar se dikush i ka marrë identitetin e tij dhe se askush, (as gruaja e tij), se beson më atë. Me ndihmën e një gruaje të re, ai vendos për të provuar se kush është ai në të vërtetë.

Koha: 113 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *