Unlucky Stars (2015)

Kur ylli i filmave aksion nga Peruja dhe talenti më i ri nga Xhordan ndiqen nga disa bastvënës me nam, dy detektiv privat janë të detyruar të zgjedhin mes punës dhe koishencës së tyre.

Koha: 100 min