Unstoppable (2010)

Një tren mallrash gjysmë milje i gjatë pa ekuipazh po i afrohet një qyteti në mënyrë të rrezikshme për shkak të një defekti. Një inxhinier veteran dhe një makinist i ri pa përvojë, duhet të luftojnë me kohën për të ndaluar një katastrofë.

Koha: 98 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *