Untitled Chris Watts Project (2020)

Kur Kris Uots, lutej ne kamerat e televizionit, stoik dhe i vetëkënaqur, për kthimin e sigurt të gruas së tij shtatzënë, Shanan dhe dy vajzave të tij të vogla, sekrete te errëta ngriheshin nën sipërfaqe.

Koha: N/A

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *