PRISNI 7 SEKONDA

Untraceable

Agjentes së FBI-së, Jennifer Marsh i është dhënë një detyrë të ndjekë dhe zbulojë një vrasës të pagjurmueshëm i cili publikon video të drejtpërdrejta të viktimave të tij në internet. Me kalimin e kohës, ndjekja bëhet edhe më personale.

Koha: 101 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *