Upside-Down Magic (2020)

Nori është një vajzë 13 vjeçare e cila zbulon se ka fuqi magjike dhe vendos të shkojë në shkollën e magjisë me shoqen e saj të ngushtë, Reinën. Për shkak të diferencave në nivelin e fuqisë shoqet do të ndahet. Reina do të ndikohet nga forcat e errëta të magjisë dhe Nori duhet të shpëtojë situatën.

Koha: N/A

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *