Uranya (2006) +18

Është viti 1969, në një fshat veror grek, pesë adoleshentë janë të etur të zbulojnë dashurinë, si dhe ndryshimin e botës rreth tyre. Fëmijët bëjnë një betim të përbashkët: të kursejnë para në mënyrë që të mund të shkojnë tek Urania, një grua që jeton pranë detit dhe kështu fillojnë misteret e dashurisë.

Koha: 100 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *