Vacation Friends (2021)

Një çift me pushime takohet me një çift tjetër në Meksikë, kur ata po kthehen në Shtetet e Bashkuara, zbulojnë se çifti i çmendur që takuan në Meksikë i ndoqi ata deri në shtëpi, dhe vendosin të luajnë disa truke me ta.

Koha: 1h 43min