Valhalla

Në kohën e luftëtarëve Vikingë dhe zotave të fuqishëm nordik, dy fëmijë të vegjël ndeshen me përbindësha dhe perëndi të inatosura që të parandalojnë një profeci të vjetër që mund të shkatërrojë botën.

Koha: 105 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *