Van Wilder: Freshman Year (2009)

Van Uilldër fillon vitin e parë të studimeve në Kolegjin Kollixh dhe i hyn një aventure për të liruar shkollën nga shtypja seksuale dhe moslejimi i festave , duke bërë ndërkohë për vete vajzën më të bukur të kampusit.

Koha: 98 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *