PRISNI 7 SEKONDA

Vernost a.k.a Fidelity

Një qift i martuar has në disa probleme pasi mes tyre nuk ka seks, faji qëndron tek burri dhe ajo mendon se ai shkon me dikë tjetër, më pas gruaja fillon të shkoje me njerëz të ndryshëm për të shuar epshin e saj. (+18)

Koha: 82 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *