Veronica Mars (2014)

Detektivja private adoleshente tanimë aspirante për avokate në Nju Jork, Veronika Mars merr një telefonatë nga ish-i dashuri Logan Esholl dhe tërhiqet në brendësinëe sëmurë të qytetit të Neptunit, Kaliforni. E dashura e famshme e Logan, gjendet e vdekur dhe ai kërkon ndihmën e Veronikës për të pastruar emrin. Rikthimi në Neptun korrespondon me ritakimin pas 10 vitesh të gjimnazit; Veronika gjendet përballë miqve të vjetër dhe e ka shumë të vështirë të largohet për së dyti.

Koha: 107 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *