Vice (2018)

Historia e Dick Cheney, një burokrat i Uashingtonit, i cili në heshtje mori një fuqi të jashtëzakonshme si zëvendës president i George W. Bush, duke riorganizuar vendin dhe globin me pasoja që ende i ndjejmë edhe sot…

Koha: 132 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *