PRISNI 7 SEKONDA

Violet & Daisy

Dy adoleshente vrasëse pranojnë një punë të cilën e mendojnë të thjeshtë dhe të shpejtë, derisa një objektiv i papritur i nxjerr jashtë planit të tyre.

Koha: 88 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *