Rregullohet së Shpejti...

Vox Lux (2018)

Një grup i pazakontë rrethanash sjellin suksesin e papritur të Çelestes, e cilia e gjen veten në betejat personale dhe grackat e famës që kërcënojnë karrierën e saj.

Koha: 114 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *