Voyagers (2021)

Një ekuipazh astronautësh në një mision prej shumë gjeneratash, kalojnë në paranojë dhe çmenduri, duke mos ditur se çfarë është e vërtetë dhe çfarë jo.

Koha: 108 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *