PRISNI 7 SEKONDA

Walkaway Joe

Historia e një miqësie midis një djaloshi në kërkim të babait të tij dhe një të vetmuari që fshihet nga e shkuara e tij. Tek njëri-tjetri ata gjejnë fuqinë e një mundësie të dytë dhe shërimin e shpirtit të tyre.

Koha: 89 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *