PRISNI 7 SEKONDA

Walking Tall

Një ish-ushtar i SH.B.A-ve rikthehet në qytetin e tij të cilin e gjen të tejmbushur me krim dhe korrupsion, dhe për këtë detyrohet të pastrojë shtëpinë e tij.

Koha: 86 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *