Wanted

Një llogaritar mëson se ai është djali i një vrasësi profesionist, dhe ndante të njëjtat aftësi mbinjerëzore për të vrarë.

Zhanri: AksionKrimThriller

Drejtori:

Shteti: ,

Koha: 110 min

Realizimi:

IMDb: 6.7

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *