PRISNI 7 SEKONDA

War Horse

Alberti, një djalosh i ri krijon një miqësi të veçantë me kalin e tij, Xhoi. Por lufta i detyron të ndahen dhe Xhoi blihet nga kalorësit për tu përdorur në beteja, udhëtimi i tij i jashtëzakonshëm do të prekë dhe ndryshojë jetën e kujtdo që e takon atë.

Koha: 146 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *