War of the Arrows (2011)

Gjatë pushtimit të dytë të Mançuve në Kore më 1636, një fshat sulmohet nga ushtarët mançurianë. Ata rrëmbejnë Ja In-in ditën që do të martohej me dashurinë e saj të fëmijërisë Seo Gun. Vëllai i saj, Nam Ji, një harkëtar i aftë dhe gjahtar, kthehet në fshat dhe mëson se motra e tij u rrëmbye për t’u bërë skllave. Nam Ji ka një të kaluar tragjike; kur ishin fëmijë, ai dhe Ja In-i dëshmuan vrasjen e babait të tyre nga Mbreti tradhtar Injo dhe më pas u rritën nga babai i Seo Gunit. Ja In-i iu shit Princit Dorgon aleati i të cilit, Jiustina, është harkëtari i tij më i mirë, udhëheqësi i trupave dhe komandon një forcë elitare luftëtarësh. Ndërsa Nam Ji kërkon të shpëtojë motrën e tij, përballet me Jiustinën dhe trupat e tij.

Koha: 122 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *