Warcraft (2016)

Një sagë spektakolare e fuqisë dhe sakrificës në të cilën një grup heronjsh vendoset në një kurs përplasjeje për të mbrojtur fatin e civilizimit.

Koha: 123 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *