Warsaw 44 (2014)

Një histori dashurie, miqësie dhe aventure reale gjatë betejës brutale të Kryengritjes së Varshavës në vitin 1944, kundër nazistëve.

Koha: 130 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *