PRISNI 7 SEKONDA

We Die Young

Një veteran lufte përpiqet të ndihmojë një djalë dhe vëllain e tij më të vogël t’u shpëtojnë kthetrave të krimit dhe të drogës.

Koha: 92 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *