PRISNI 7 SEKONDA

We Take the Low Road

Një rrjedhje informacioni hedh dritë mbi korrupsionin midis qeverisë amerikane dhe industrisë farmaceutike. Pas daljes së këtij informacioni, fillon një seri vrasjesh që përfshin drejtorë të rëndësishëm në industrinë farmaceutike.

Koha: 99 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *